Bez nazwy

Centrum makijażu permamentnego 65m2

Centrum makijażu permamentnego 65m2

Projekt salonu makijażu permanentnego Karoliny i Piotra Polaszek zlokalizowany w Wejherowie. Salon składa się z dwóch gabinetów, pomieszczenia socjalnego oraz wc z toaletką dla klientek.

W projekcie wykorzystaliśmy materiały z najwyższej półki, jak marmury, spieki kwarcowe, włoskie i hiszpańskie płytki oraz elementy wyposażenia wnętrz importowane z Hiszpanii będące największymi trendami na targach Isaloni Salone del Mobile Milano 2018.

Większość elementów została zaprojektowana i wykonana na indywidualne zamówienie, jak meble, lada recepcyjna, metalowe konstrukcje oraz lustra, dzięki czemu wnętrza zyskują na niepowtarzalnym i indywidualnym charakterze. 

Informacje

Metraż

65m2

Użytkownicy

3 osoby

Lokalizacja

Wejherowo

Data realizacji

2018 rok

Wizualizacje